Поблизу Тернополя у смертельній ДТП загинув мотоцикліст

Дорожньо-транспортна пригода трапилася поблизу Тернополя 9 березня близько 16:00 години. На об’їзній дорозі біля сіл Чистилів і Біла не розминулися вантажівка та мотоцикліст. За кермом мотоцикла Suzuki перебував 37-річний житель Настасова, чоловік загинув на місці.

 

За попередньою інформацією, кермувальник двоколісника, обганяючи транспорт, виїхав на смугу зустрічного руху та врізався у вантажівку. КамАЗ рухався в попутному з мотоциклістом напрямку, але виконував поворот ліворуч. В результаті удару Suzuki влетіло в паливний бак автомобіля і загорілося, а його кермувальника вантажівка протягнула ще кілька метрів за собою.

 

Травми мотоцикліста виявилися не сумісними з життям. Подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 286 КК України. Триває слідство.

 

Попередня стаття

Заради розваги на Тернопільщині чоловіки ганялися за пенсіонером, а потім побили його

Наступна стаття

На вулиці Шептицького тернополянку привалило рекламним щитом, жінку госпіталізували

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.