Задля онкохворих дітей у Тернополі відбувся “Віденський бал”

Аби допомогти онкохворим дітям, 9 березня у Тернополі відбувся благодійний “Віденський бал”. Жінки у вишуканих сукнях та галантні чоловіки демонстрували вальс, насолоджувалися виступами танцювальних і співочих колективів. Організатор Віденського балу – журнал «CITY LIFE».

 

Впродовж благодійного вечора гості мали змогу придбати різні лоти, такі як вишиванки та картини.  Зібрані кошти використають для придбання Інфузомату.  Це – медичний прилад, дозатор, який часто застосовують замість крапельниці. Електронна система цього апарату дозволяє точно вирахувати дозу і з потрібною швидкістю ввести ліки онкохворим дітям.

 

Завершилась головна подія Тернополя обранням короля і королеви, які на останок станцювали свій віденський танець.

Попередня стаття

На Теребовлянщині від вітру впала ще одна водонапірна вежа (Фото)

Наступна стаття

Заради розваги на Тернопільщині чоловіки ганялися за пенсіонером, а потім побили його

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.