У Тернополі «Ощадбанк» почав виплачувати готівкову субсидію

Проект TERNOPILTIME

Відучора тернополяни почали отримувати готівкову субсидію. Гроші субсидіантам виплачують місцеві відділення «Ощадбанку». З оплатою комуналки радять не зволікати. Оскільки через заборгованість можна втратити субсидію.

 

 

У Тернополі готівкову субсидію отримає майже 22 тисячі домогосподарств, – повідомив начальник управління соціальної політики Тернопільської міської ради Володимир Сулима. Це ті домогосподарства, які звернулися за оформленням субсидій до початку 2019-го року. «Щоб отримати готівкову субсидію, можна звернутися до будь-якого відділення «Ощадбанку». Необхідно мати зі собою паспорт. Отримавши готівкову субсидію, родина може зекономити на комунальних послугах, а зокрема на використанні енергії. Решту грошей зі субсидії можна використати на свій розсуд. Але це стосується лише тих коштів, які зекономлено після оплати комунальних послуг», – Володимир Сулима. Родини, які звернулися за субсидіями у 2019-му році, готівки ” на руки” не отримуватимуть. “Ощадбанк” самостійно перераховуватиме гроші за їхні спожиті послуги.

 

 

Учора охочих отримати готівкову субсидію було не багато, – зазначив начальник Тернопільської філії «Ощадбанку» Ярослав Соляр. Щоб не стояти в черзі він рекомендує попередньо зареєструватися в контактцентрі за номером 0 800 210 800.

 

 

«Кошти банк отримує від Міністерства соціального захисту. Відкритий рахунок на кожного субсидіанта. Отримати гроші можна в будь-якому відділенні «Ощадбанку». Загальна сума виплат субсидій по області майже 51-го мільйон гривень. Період виплат триває. Тож жителі області можуть приходити і отримувати гроші»

 

 

Додамо, пенсіонерам нарахує готівкову субсидію Пенсійний фонд. Гроші поступлять на банківську карту, або ж їх принесуть працівники Укрпошти разом з пенсією.

 

 

Вікторія Неборак

 

Попередня стаття

У Тернополі стартував унікальний бізнес-курс МESH, де допоможуть започаткувати власну справу (Відео)

Наступна стаття

Колишні працівники радгоспу “Тернопільський” 25 років намагаються повернути паї (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.