Тернопільська спортсменка виборола 5 нагород на Чемпіонаті України зі спортивної гімнастики

Днями у Кропивницькому відбувся Чемпіонат України зі спортивної гімнастики, на якому тернопільська спортсменка Анастасія Бачинська  виборола 5 нагород. Зокрема, срібну медаль у багатоборстві, а згодом чотири золоті медалі у кожному окремому виді змагань – вільні вправи, вправи на різновисоких брусах, опорний стрибок, вправи на колоді. Як підсумок, гімнастка кваліфікувалась на Чемпіонат Європи, який відбудеться  10 – 14 квітня в польському місті Щецин.

 

Дівчина – вихованка відділення гімнастики комунального закладу Тернопільської міської ради «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 2 імені Юрія Горайського». Її тренери- Тетяна Геращенко, Оксана Першина і Ганна Лев.

 

Нагадаємо, раніше спортсменка взяла участь у ІІІ літніх юнацьких Олімпійських іграх у Буенос-Айресі (Аргентина), де здобула дві бронзові нагороди.

 

Попередня стаття

Поліцейські роти «Тернопіль» повернулися із зони ООС (Відео)

Наступна стаття

Монумент Слави у Старому парку Тернополя доживає своє (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.