З квітня за перебування у Львові тернополянам доведеться платити

З 1 квітня гостям Львова, які прибувають з метою туризму, доведеться платити туристичний збір. Рішення про збір прийняли 11 березня, – повідомляє прес-служба Львівської міськради. За кожну добу перебування у місті Лева туристам доведеться платити 0,2-0,5% від розміру мінімальної заробітної плати. Відсотки збору залежать від вартості ночівлі (тимчасового розміщення): до 350 грн – 0,2%, від 350 грн до 750 грн – 0,3%, 750-1200 грн – 0,4%, а від 1200 грн – 0,5%.

 

Під вартістю «тимчасового розміщення» або ж «ночівлі» мається на увазі загальна вартість номера (кімнати), оренди квартири, житлового будинку чи іншого об’єкта житлової нерухомості незалежно від кількості проживаючих. Ця постанова місцевої влади набуває чинності з 1 квітня 2019 року. У муніципалітеті Львова кажуть, що таким чином ставки туристичного збору привели у відповідність з Податковим кодексом України.

Попередня стаття

У тернопільському клубі “Allure” пограбували відвідувачку (Відео)

Наступна стаття

З 1 квітня багатодітні родини Тернопільщини отримають додаткову грошову допомогу

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.