На Тернопільщині масово взялись за прибирання (Фото)

 

На Тернопільщині все більше жителів долучаються до екоініціатив. Громадами виходять на толоки. Прибирають найбільш захаращені місця та діляться світлинами прибраної території. Вчора 15 бігунів взялись за Кутківецький ліс. Кажуть, прибрали 1/5 лісу за три з половиною години, але зауважують, що це одна з найбільш забруднених ділянок. Усе сміття навіть не помістилося у два автобуси.

 

– Цікаве явище помітив, часто бутилки акуратно поскладані під деревом, таке враження що люди надіяться на добру “бутилкову фею” яка прилетить вночі і забере все, що було випите і гарно посортоване.  Або думають, що вони чемні відпочиваючі і не викидають бутилки куди будь, а акуратно складають в купку, – написав у Фейсбуці Sasha Gromiak.

 

Зазначимо, у соцмережах запустили новий челендж – його учасники прибирають сміття на забруднених територіях та публікують фото «до» і «після» з хештегом #trashtag. Людям кидають виклик «зробити світ кращим».

 

 

 

 

Попередня стаття

У Бучачі жінка обливала місцеві пам’ятки машинним маслом (Відео)

Наступна стаття

Стіна обвалилася: на заробітках в Польщі загинув українець

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.