Стометрова черга: на концерт хору ім. Г. Верьовки зібралися півтисячі тернополян (Фото)

У Тернополі відбувся концерт Національного хору України імені Григорія Верьовки. Понад півтисячі містян відвідали одну з найочікуваніших подій. Ще за годину до початку дійства на головній площі Тернополя утворилася велика черга з бажаючих побачити на власні очі запальні танці Національного хору України імені Григорія Верьовки.

Під час заходу жителі міста співали пісні стоячи разом з виконавцями. Основу репертуару колективу становлять український фольклор, пісні й танці інших народів. У репертуарі є твори Б. Лятошинського, Л. Ревуцького, М. Лисенка та інших українських композиторів.

У 2015 році у колективі було понад 150 чоловік — це найбільший український професійний хор. Він має три групи: хорову, оркестрову та хореографічну, де на провідних ролях народні й заслужені артисти України, заслужені діячі мистецтв України.

 

 

 

Попередня стаття

На Тернопільщині через підроблені документи троє водіїв втратили свої автівки

Наступна стаття

Викинути скло і папір немає куди, – тернополяни про сортування сміття (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.