Викинути скло і папір немає куди, – тернополяни про сортування сміття (Відео)


У тернопільських багатоповерхівках заварюють сміттєпроводи. Так хочуть стимулювати людей виносити відходи на вулицю і сортувати їх у різні баки.

 

Такі роботи проводять після попереднього узгодження із мешканцями. У Тернопільській міській раді кажуть, що тепер поблизу будинку повинно стояти щонайменше три сміттєвих баки. Окремо варто викидати змішані відходи, полімери та скло.

 

Тернополяни, натомість наголошують, що викинути посортоване сміття немає куди. Мовляв біля більшості будинків стоять лише загальні контейнери.

 

– Ми окремо сортуємо харчові відходи, пластик, папір і скло. Але останніх двох немає куди викинути. Тому збираю у пакет і машиною шукаю по місту відповідні баки, – каже тернополянин Микола.

 

Чи сортують тернополяни сміття, – дивіться у проекті «Власне бачення» Першого інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР.

Попередня стаття

Стометрова черга: на концерт хору ім. Г. Верьовки зібралися півтисячі тернополян (Фото)

Наступна стаття

«Нас об’єднали українськість, європейськість і демократичність», – Микола Томенко про команду Гриценка

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.