На Теребовлянщині молодик проламав череп пенсіонеру

З переламаним черепом до лікарні потрапив житель одного із сіл Теребовлянського району. 63-річного чоловіка побив 25-річний молодик. Удари потерпілому зловмисник наніс дерев’яною палицею від сокири.

 

За попередньою інформацією, конфлікт виник через дружину товариша потерпілого. До жінки приїхав близький знайомий із сусіднього села. Про це дізнався її чоловік, який разом із сусідом в цей час розпивав спиртні напої.

 

Дует вирішив розібратися з непроханим гостем. Вони перестріли чоловіка на вулиці і почали з’ясовувати стосунки. В результаті – молодший суперник кілька разів вдарив палицею одного із співрозмовників і на цьому конфлікт припинився. Проте за деякий час потерпілому стало погано і він втратив свідомість. Вже в лікарні після проведення медогляду стало відомо, що у нього перелом черепа та забої.

 

Порушника затримали працівники Теребовлянського відділу поліції. Чоловік у скоєному зізнався. Йому інкримінують статтю 121 частина 1 ККУ – Умисне тяжке тілесне ушкодження. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу дебоширу. Триває слідство. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Затверджено перелік дворів, які відремонтують в Тернополі у 2019 році

Наступна стаття

Прес-конференція кандидата в Президенти України Анатолія Гриценка (Наживо)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.