Тернопільські студенти вітають з днем народження Ліну Костенко (Відео)

 

Сьогодні поетеса Ліна Костенко святкує день народження. Письменниці нині 89 років. У мережі Ліну Костенко вітають тисячі прихильників її творчості. Днями у Польщі запустили патріотично-літературний флешмоб. Рядки найулюбленішої поезії користувачі записують на відео. Опісля публікують у соцмережах з хештегом  #вітаю_ліну_костенко. Акцію підтримали в усьому світі, долучились і тернопільські студенти.

 

Сьогодні у мережі студенти Тернопільського музичного коледжу ім. Соломії Крушельницької виклали відео з привітанням. Геніальній поетесі вони дякують “за безсмертний дотик до душі”.

 

Зазначимо, Ліна Костенко – жива легенда. Її твори вивчають у школах та університетах. Попри таку популярність поетеса не любить надмірної уваги до себе. Вона навіть відмовилася від звання Героя України – “політичної біжутерії не ношу”. Каже, що просто робить свою справу, адже поклик письменника – писати.

 

 

 

 

 

 

Попередня стаття

Прес-конференція кандидата в Президенти України Анатолія Гриценка (Наживо)

Наступна стаття

У тернопільських університетах вчать, як започатковувати бізнес (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.