«Анатолій Гриценко наведе порядок в країні», – Микола Томенко (Відео)

 

На прес-конференцій у Тернополі заступник керівника Центрального штабу Анатолія Гриценка Микола Томенко розповів, що в певний історичний час для країни є людина, яка може змінити країну. Навести порядок в країні, каже Микола Томенко, може Анатолій Гриценко.

 

– Я не маю достатнього рейтингу на даний момент, фінансів і медіа, щоб балотуватись в президенти. Тому вирішив, краще підтримати людину, яка може це зробити і зреалізувати ті речі, ті виклики, які стоять перед країною. Я ще раз хочу сказати, що сьогодні ключовий виклик – це мир на українських територіях, тобто Путін і Росія, це наведення порядку, і знищення корупційної моделі, тіньова економіка і бідність,

 

Нині великий бізнес, який приходить в політику, не може свої менеджерські здібності використати у цілях держави. Тому свій голос потрібно віддавати за людину, яка зреалізує їх.

 

Попередня стаття

Я щаслива, бо живу, – тернополяни про Міжнародний день щастя (Відео)

Наступна стаття

У відділеннях «Ощадбанку» – черги за готівковою субсидією

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.