Тернополян запрошують до обговорення ескізного проекту парку Київська- Тарнавського

На порталі «Електронні консультації та обговорення» розпочалося громадське обговорення ескізного проекту парку, площею 10,5 га, який буде розміщений у Тернополі на території мікрорайону №14 та обмежений вул. Ген. Тарнавського, вул. Володимира Великого, вул. М. Липницького та вул. Київською.

 

Пропозиції можна залишати до 4 квітня 2019 року, авторизувавшись через Bank ID або ЕЦП на порталі «Е-консультації з громадськістю» (м.Тернопіль).  Нагадаємо, на порталі у розділі «Консультація» тернополяни також можуть долучитися до обговорень проекту Стратегічного плану розвитку Тернопільської міської територіальної громади до 2029 року. Прес-служба Тернопільської міської ради.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Учнівську молодь Тернополя запрошують до участі в конкурсі «Байт-2019»

Наступна стаття

На Тернопільщині вагон поїзду з пасажирами зійшов з рейок

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.