У Теребовлі поки господарі були на роботі, їхня домівка згоріла

фото Andriy Shmaydiy

У Теребовлі на вулиці Провулок Нової згорів кількаверховий приватний будинок. Господарів на цей момент вдома не було. За словами очевидців, спочатку прибув один пожежний автомобіль, а через 15-20 хвилин ще два. Вогонь гасили впродовж двох годин. Врятувати будинок рятувальникам допомагали сусіди та небайдужі. 

 

Місцева жителька Наталя Куткевич, зокрема, зазначила:

На щастя ніхто з жителів будинку не постраждав,але те що з нього залишилося -це просто жах.Гасили пожежу близько 2 -х годин.Сусіди і не байдужі люди прибігали з відрами наповненими водою і допомагали здолати пожежу. Дуже страшно таке пережити,співчуваю родині, які там проживали,бо на їхніх очах горіло те,в що вони вкладали все своє життя і тяжку працю (((“

 

підготувала Людмила Маліброда

фото Andriy Shmaydiy

Попередня стаття

«Птахофабрика Тернопільська» сплатила понад 340 тисяч гривень на користь Великогаївської сільської ради

Наступна стаття

Понад 60 тисяч гривень сплатять перевізники за руйнацію доріг Тернопільщини

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.