«Анатолій Гриценко має команду з якою проведе реформи і змінить країну», – Микола Томенко

 

На прес-конференцій у Тернополі заступник керівника Центрального штабу Анатолія Гриценка Микола Томенко розповів, що їхня команда відкрита. Не лише програму розробили, а представили кандидатів на головні посади в Україні.

 

– Ми відкрили карти повністю, щоб не було запитань, коли прийдемо до влади. А то Порошенко обіцяв: будуватимемо український світ разом, а потім главою адміністрації став лідер російськомовного світу Борис Лошкін, який зі мною воював,  потім став Галатей, який має таке відношення, як я до хімії. Щоб не було несподіванок от Олександр Савченко очолить Нацбанк, СБУ – Віктор Трепак, – розповів Микола Томенко.

 

Так команда Анатлолія Гриценка виправляє помилки, які допустила попередня влада. Микола Томенко каже, ніколи не можна сприймати на віру переговори з політиками.

 

Попередня стаття

Скандал на Тернопільщині: 3-класник написав, що вчителі на уроки не ходять, а тільки п’ють каву (Відео)

Наступна стаття

На «Марші єдності» Анатолій Гриценко представляє свою команду (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.