Команда Головного управління Нацполіції Тернопільщини виборола першість з боротьби самбо (Відео)

Нещодавно у спортивному залі КДЮСШ № 1 Тернополя відбулися змагання командної першості Тернопільської обласної організації ФСТ «Динамо» з самбо за програмою «Динаміада-2019». За звання найкращих боролися 7 збірних команд силових структур області.

 

Перемогу в командних змаганнях здобула збірна гравців Головного управління Нацполіції краю. Срібло вибороли військові другого батальйону в/ч 3002 НГУ, а бронзу отримала команда Управління Державної служби надзвичайних ситуацій України у Тернопільській області.

 

Призерами в особистому заліку в своїх вагових категоріях стали рятувальник Роман Мізюк ( до 62 кг), нацгравдієць Олег Якушев ( до 68 кг), поліцейський Павло Палюх (до 74 кг), військовий Назар Козяєв ( до 82 кг), правоохоронець Віктор Кохно( до 90кг), пожежник Олександр Федьків (до 100кг) та працівник поліції Василь Соломон ( понад 100кг).

 

Переможців змагань нагородили кубками, дипломами та почесними грамотами.
Попередня стаття

На «Марші єдності» Анатолій Гриценко представляє свою команду (Відео)

Наступна стаття

«Ми повинні зробити все, аби вибори відбулися чесно», – кандидат в президенти Анатолій Гриценко (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.