На «Марші єдності» Анатолій Гриценко представляє свою команду (Відео)

 

Кандидат у президенти Анатолій Гриценко у різних містах України представляє свою команду. За його словами, він не боїться показати людей, які готові зайняти головні посади в країні.

 

– Я, як обіцяв, презентую 5 людей, членів команди. Останнім заявив на пост генерального прокурора Девіда Сакварелідзе. До того Віктора Трепака на пост глави СБУ, Олександра Савченка на пост голови Нацбанку, Світлана Заліщук — кандидатура на посаду глави МЗС, Іван Апаршин — майбутній міністр оборони. Я вважаю це правильним і дуже хотів би, щоб це стало традицією на українських виборах, – Анатолій Гриценко.

 

Такі кроки Анатолій Гриценко вважає правильними, каже, важливо, щоб кандидати йшли на вибори не самі по собі, а потім заявляли про незрозумілі, незважені кадрові призначення.

 

Попередня стаття

«Анатолій Гриценко має команду з якою проведе реформи і змінить країну», – Микола Томенко

Наступна стаття

Команда Головного управління Нацполіції Тернопільщини виборола першість з боротьби самбо (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.