На трьох тернопільських автошляхах вимірюють швидкість руху

Проект TERNOPILTIME

Три прилади для вимірювання швидкості руху транспортних засобів використовують патрульні області від початку цього тижня. Нагадаємо, перший TruCAM поліцейські отримали в грудні 2018-го року. Ще два пристрої надійшли 25-го березня. Відтак нині TruCAMи працюють на автошляхах: М12, М 09 і М 19.

 

Як запевнив начальник Патрульної поліції області Богдан Шевчук, спостереження ведеться винятково з узбіччя дороги, де припаркований службовий автомобіль із увімкненими проблисковими маячками синього кольору.

 

 

«Про використання пристрою TruCAM водіїв повідомляють встановлені дорожні знаки, зокрема вони попереджають кермувальників про те, що ведеться фото та відеофіксація руху транспортних засобів. Перший TruCAM в нашій області з’явився з 3 грудня 2018 року на міжнародній трасі М-09 ( Тернопіль -Львів – Рава-Руська). З 25 березня 2019 року на міжнародних трасах М-12 (Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка) на ділянці 154-191 км та М-19 (Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече) на ділянці 330-415 км працює ще два прилади TruCAM».

 

 

У поліції нагадують: за перевищення обмежень швидкості руху транспортних засобів більше, як на 20 км/год передбачений штраф у розмірі 255 гривень. У разі перевищення швидкості більше, як на 50 км/год штраф сягає 510 гривень.

 

Додамо, від грудня до березня на Тернопільщині через перевищення швидкості оштрафували 1457 водіїв.

 

Вікторія Неборак

Попередня стаття

«Тарифи зменшаться, а доходи зростуть», – Анатолій Гриценко (Відео)

Наступна стаття

У центрі Тернополя неповнолітні роздавали газету із “брудними” матеріалами про А. Гриценка

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.