У Тернополі з’ясовують, хто замовив газету із «брудними» матеріалами про А. Гриценка

 

Правоохоронці, політики та очевидці події збираються на прес-конференцію щодо інциденту, який трапився у Тернополі вчора, 27 березня. Нагадаємо у центрі міста затримали «агітаторів», які роздавали газету із  «брудними» матеріалами про А. Гриценка.

 

Працівники штабу кандидата в Президенти впіймали чоловіків. Серед тих, хто роздавав тернополянам газету з наклепом, – неповнолітні. Доки їхала поліція, вони намагались утекти.

 

Чому склалася така ситуація і хто за це нестиме відповідальність сьогодні з’ясовуватимуть: довірена особа кандидата в Президенти Анатолія Гриценка, керівник обласного виборчого штабу Петро Ландяк; заступник керівника обласного виборчого штабу, очевидиць та учасник подій Андрій Газилишин; директор Центру суспільних досліджень ПОЛІС, очевидиць подій Ігор Процик;  довірена особа кандидата в Президенти України Валентина Наливайченка Петро Мандзій;  представник коаліції «За чесні і прозорі вибори» Олександр Домбровський запрошені також представники поліції.

 

 

 

Попередня стаття

На Тернопільщині викрили та ліквідували три нелегальні автозаправки

Наступна стаття

На Тернопільщині у підвалі знайшли застреленого чоловіка

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.