Тернополя запрошують приєднатися до наймасовішої екологічної акції

Вже завтра, 30 березня о 20:30 за місцевим часом у більше 180 країнах світу на одну годину згасне декоративне освітлення вулиць, підсвітка пам’яток архітектури, держустанов, торговельних центрів тощо. Мільйони людей вимкнуть світло у своїх домівках та відзначатимуть Годину Землі, яка є символом нашої готовності стати на захист планети, – повідомляє WWF в Україні.

 

Від Ейфелевої вежі до Сіднейської опери, від Емпайр-Стейт-Білдінг до вежі-хмарочоса Бурдж Халіфа – тисячі архітектурних пам’яток погасять цієї години свої вогні заради планети, аби у такий спосіб привернути увагу до важливості збереження природи і спонукати людей, комерційні та урядові організації по всьому світу спільно будувати здорове майбутнє і планету сталого природокористування.

 

Україна вже 11 років поспіль є активним учасником цієї кампанії й кожного року спостерігається  підвищення цікавості до неї, як пересічних громадян так і представників влади, бізнесу, освіти та культури. Вже близько 70 міст та містечок офіційно приєдналися до Години Землі.

 

Зокрема Тернопільський замок відключать від світла в рамках Всесвітньої акції «Година Землі». Також до акції запрошують долучитися всіх тернополян, організації та комерційні установи, вимкнувши електроприлади та освітлення на одну годину.

 

Попередня стаття

У Тернополі врятували малюка, який застряг між ребрами батареї

Наступна стаття

У Тернополі п’яний водій спричинив потрійну ДТП

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.