У Великому Говилові обирають Президента. Понад сотню виборців уже проголосували

 

31 березня 2019 року проходять чергові вибори на пост Президента України. Українські громадяни обиратимуть главу держави серед 39 зареєстрованих кандидатів.

 

На Тернопільщині усі 1183 виборчих дільниць розпочали свою роботу. На дільниці у селі Великий Говилів до роботи приступили вчасно. Зранку черг за бюлетенями немає, проте в урнах уже близько сотні документів з голосами

 

Голосування відбудеться у 199 виборчих округах на території України (окрім тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей, Автономної республіки Крим та міста Севастополя) та єдиному закордонному виборчому окрузі. Орієнтовна кількість виборців, які голосуватимуть у 199 виборчих округах, складає 29,9 мільйонів.

 

Голосування на виборчих дільницях  розпочалось о 8:00 та закінчується о 20:00.

 

Спостерігатимуть за президентськими виборами 139 громадських організацій, серед яких понад 30 напряму пов’язані з кандидатами.

 

Попередня стаття

Не вистачає бюлетенів та кабінок. Як розпочались вибори на Тернопільщині (НАЖИВО)

Наступна стаття

Нетверезий член комісій та кілька сфотографованих бюлетенів. Вибори на Тернопільщині (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.