«Буде країна коміків», – тернополяни про попередні результати президентських виборів (Відео)

На Тернопільщині вже опрацювали 94% протоколів. За результатами попереднього підрахунку лідирує чинний президент Петро Порошенко.

 

Натомість за результатами ЦВК найбільшу підтримку серед українців має Володимир Зеленський.  За результатами підрахунку 80% протоколів у Володимира Зеленського 30,40% голосів, у Петра Порошенка – 16,03%, у Юлії Тимошенко – 13,24%.

 

Тернополяни кажуть, такий попередній результат президентських виборів неочікуваний. Люди вже готуються до другого туру та наголошують, що зараз дуже важливо зробити правильний вибір.

Попередня стаття

14 квітня вулицями Тернополя пройде Хресна дорога

Наступна стаття

На Тернопільщині мотоцикліст в’їхав в авто і втік. Водій легківки в реанімації

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.