На Тернопільщині опрацювали майже 90% виборчих протоколів. Лідирує чинний Президент

На Тернопільщині опрацювали 86,22% протоколів. За результатами попереднього підрахунку лідирує чинний президент Петро Порошенко – 24,38 % голосів виборців. Серед інших кандидатів, за яких найбільше віддали свої голоси жителі краю, Анатолій Гриценко, Володимир Зеленський та Юлія Тимошенко. Більше детально про результати голосування на виборчих округах краю ви можете дізнатися за посиланням.

 

За результатами ЦВК, явка виборців по Україні становила трохи більше 65%. У першому турі лідирує Володимир Зеленський – 30,46 відсотка голосів, Петро Порошенко – 16,17 відсотка та Юлія Тимошенко – 13,1 відсотка голосів. Відтак, у другому турі змагатимуться Володимир Зеленський та Петро Порошенко. Другий тур виборів відбудеться 21 квітня.

Попередня стаття

На Бандери тролейбус збив 80-річного чоловіка

Наступна стаття

На Бучаччині померло 3-місячне немовля, яке хворіло на пневмонію

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.