На вихідних тернополянам доведеться прихопити з собою парасольки, падатиме дощ

У найближчі дні погодні умови на Тернопільщині обумовлюватимуться східною частиною циклону з центром над Німеччиною. До кінця тижня на тернополян очікує тепла сонячна погода, яка на вихідних зміниться невеликими дощами. 

 

Завтра, 4 квітня, без істотних опадів. Вітер південно-східний 7-12 м/с, місцями пориви до 15-20 м/с, особливо вдень. Температура повітрня вночі -2+3, вдень 9-14 градусів тепла.

 

Без істотних опадів у Тернопільському обласному гідрометцентрі прогнозують також й у наступні дні – 5 та 6 квітня. Вітер південно-східний 9-14 м/с. Нічні температури в межах від 1 до 6 вище нуля, денні 11-16 градусів тепла.

 

З сонячної на дощову погода дещо зміниться у неділю, 7 квітня. Цього дня синоптики обіцяють місцями дощ. Вітер без змін – південно-східний 9-14 м/с. Вночі температура повітря становитиме 3-8 градусів тепла, вдень 11-16 вище нуля.

 

Падатиме дощ і у понеділок, наступного тижня. Вітер східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі +3+8, вдень прогріється до 11-16 градусів за Цельсієм.

 

 

Людмила  Маліброда

Попередня стаття

У Тернополі судитимуть водія маршрутки, який збив дитину на пішохідному переході

Наступна стаття

Помер, бо не було кому покликати на допомогу: на Тернопільщині жінка знайшла свого сусіда мертвим

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.