Аби не втратити проукраїнський напрямок, тернополяни створили штаб «Захисту України» (Відео)

Політична реклама

Активісти Тернопільщини стурбовані результатами голосування, бо, кажуть, є загроза втратити цілісність країни. Сьогодні відомі лідери громадської думки, майданівці, добровольці, волонтери оголосили про готовність рятувати державу. Для цього створили термінову громадську ініціативу «Захисти Україну».

Частина жителів держави, переконані активісти, не пробачила майданівських настроїв, тому і прагнуть кардинальних змін. Та побоюються, що так країна може віддалитись від Європи.

– Я вчора включив російські ЗМІ, хотів подивитися на їхню реакцію, тих процесів, які відбуваються в Україні і побачив насправді радість і усмішку на їхніх обличчях тому, що вони вважають, що Володимир Зеленський – це та людина з якою можна говорити тому ,що він їм близький по-духу, він спілкується на їхній мові, він довший час працював в Росії, це є близька людина по-психотипу, розповідає волонтер Іван Ковалик.

Занадто дорогу ціну сплачено за досягнення, якими нині пишаються українці,  – переконаний доброволець Дмитро Гайдуцький. Тож  ми маємо активізуватись, аби не зійти з обраного шляху, – каже він.  А ще ділиться переживаннями, що опонент чинного Гаранта непередбачуваний.

– Бентежить те, що я не розумію куди буде рухатись ця людина, я не розумію яка в нього команда, куди буде ця команда рухатись, які в нього напрямки, як він збирається виконувати свою програму, якої він ще навіть не показав нікому . Це нагадує затишшя на війні. Коли ти сидиш, не знаєш де ворог, в тебе нема ні розвід даних і нічого, відповідно в тебе такий стресовий стан. В мене педстресовий стан. Я не знаю, що відбувається в цій державі, я не знаю  до чого готуватися, – зазначає пан Дмитро.

Аби не виборювати заново мову, віру та армію, побратими закликають до єднання сьогодні.

– Буде створений такий своєрідни й штаб куди будуть залучатися всі бажаючі, з ідеями, з ініціативами, на протязі цих двох тижні попрацювати на рівні волонтерів. Тут будуть люди створюватимуть списки команд, які будуть готові заїхати в кожне село, на кожну Службу Божу і пояснити куди ми рухаємось, – каже доброволець Валерій Чоботар.

Приміщення Народного руху України, у якому активісти оголосили про мобілізацію сил, вибрали не випадково. Звідси у 1991 році розпочалась боротьба за Незалежність. Вже від сьогодні  тут діятиме штаб, приєднуватись запрошують усіх охочих. Радитимуться як діяти, пояснюватимуть жителям,  що можемо втратити, обравши нову людину на президентський  пост, і  проситимуть 21 квітня зробити відповідальний вибір.

 

Попередня стаття

Керівника відділу міськради спіймали на хабарі

Наступна стаття

Багатодітні родини звертаються за обіцяною Урядом допомогою

2 Comments

    Avatar
  • Краще створіть штаб для захисту від тарифного геноциду українців! Штаб захисту від рекетирів-ментів на дорогах!

  • Avatar
  • А чому не створити трибунал і покарати кондитера за Іловайськ, Дебальево та інші втрати цивільного насильно мобілізованого населення? Чому не створити трибунал для покарання розкрадання в армії кондитером і свинарчуками?

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.