Багатодітні родини звертаються за обіцяною Урядом допомогою

Багатодітні батьки дітей до шести років отримуватимуть допомогу у розмірі 1700 гривень. Така постанова Кабміну діє в Україні від початку квітня. Наразі за отриманням коштів до підрозділів соціального захисту населення звернулося 700 родин в області. А загалом на Тернопільщині нараховують близько п’яти тисяч багатодітних сімей, які виховують дітей до шести років. А загальна кількість багатодітних родин в області сягає тринадцяти тисяч.

 

«Допомога у розмірі 1700 гривень передбачена на третю, а також кожну наступну дитину до 6-ти років. Щоб отримати кошти, потрібно звернутися до місцевого управління соціального захисту населення за місцем реєстрації і підготувати такий пакет документів: заява, копія посвідчення багатодітної сім’ї, і копії свідоцтва про народження дітей. Виплачуватиметься ця допомога на третю та кожну наступну дитину в сім’ї одному із батьків, що постійно проживає з дитиною. Виплати призначаються з місяця звернення. Гроші перераховуватимуться на банківську карту або через Укрпошту. Якщо родина звернеться у наступному місяці, то гроші будуть виплачуватися відповідно з наступного місяця», – каже директор департаменту соціального захисту населення ОДА Вадим Боярський.

 

Втім, багатодітним родинам радять не зволікати. Щоб отримати допомогу за квітень, потрібно написати заяву в місцевому управлінні соціального захисту населення в цьому місяці.

 

Вікторі Неборак

Попередня стаття

Аби не втратити проукраїнський напрямок, тернополяни створили штаб «Захисту України» (Відео)

Наступна стаття

“Будьте мужиком, приходьте на дебати”, – Порошенко записав нове звернення до Зеленського (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.