Керівника відділу міськради спіймали на хабарі

Співробітники Служби безпеки України викрили на хабарі керівника відділу державного архітектурно-будівельного контролю однієї з міських рад Тернопільської області.

 

Оперативники СБУ встановили, що посадовець вимагав від мешканця районного центру п’ять тисяч гривень. За вказану суму зловмисник обіцяв безперешкодну реєстрацію декларації про готовність житлового будинку власника до експлуатації.

 

Правоохоронці затримали чиновника в робочому кабінеті після отримання всієї суми неправомірної вигоди.

 

Фігуранту справи повідомлено про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу. Тривають слідчо-оперативні дії для встановлення інших ймовірних фактів протиправної діяльності посадовця.

 

Заходи з викриття зловмисника проводились спільно з прокуратурою, – повідомляє прес-центр СБ України

 

 

 

 

Попередня стаття

У Тернополі ДТП за участю священика. На Пирогова затор (Фото)

Наступна стаття

Аби не втратити проукраїнський напрямок, тернополяни створили штаб «Захисту України» (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.