У Тернополі Mercedes врізався в рекламний щит. Дружина кермувальника загинула

 

4 квітня о 22:56  на вулиці Микулинецькій  сталось ДТП. За попередньою інформацією, водій автомобіля Mercedes 230, не вибрав безпечної швидкості руху та не врахував дорожньої ситуації і як результат – транспорт виїхав на роздільний острівок. Після цього автівка перекинулася та за інерцією врізалася в фундамент рекламного щита.

 

Керував автомобілем тернополянин, 1985 року народження. На момент аварії в транспорті перебувала й дружина кермувальника. Тридцятишестирічна жінка  загинула на місці нещастя.

 

Водій від здачі крові відмовився. Чоловіка з закритою черепно-мозковою травмою, струсом та забоями доправили в медзаклад.

 

Дана подія внесена в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до статті 286 частина 2 ККУ – Порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони спричинили смерть. Триває слідство, – повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

 

Попередня стаття

Порошенко здав кров на вміст алкоголю та наркотиків: перші результати

Наступна стаття

Нові трактори та обрискувачі закупила об’єднана компанія CFG/«МРІЯ» (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.