Зеленський опублікував результати аналізів “заднім числом” (Фото)

 

Володимир Зеленський опублікував результати аналізів. У першому варіанті дослідження вказано, що матеріал в Зеленського взяли 2 квітня. Однак, офіційно до клініки для здачі аналізів Володимир Зеленський приходив сьогодні, 5 квітня. Проте згодом документ був замінений на аналогічний, але з іншою датою, про це у Фейсбук написав Віктор Уколов.

Зеленський опублікував результати аналізів, але "дата взятия материала" – 2 КВІТНЯ, тобто позавчора. Хоч аналіз крові…

Опубліковано Віктором Уколовим Пʼятниця, 5 квітня 2019 р.

 

https://www.facebook.com/zelenskiy95/posts/2221481914768839

 

 

 

Світлина від Віктора Уколова.

 

В історії редагувань можна побачити, що в своєму пості Зеленський змінив одну фотографію.

Також журналіст Сергій Гришин відзначив, що в документах різні підписи.

“Не знаю що і думати. Спочатку опублікували аналіз з датою здачі 02.04.19, а через пару хвилин замінили на 05.05.19. Ну і дата друкування документа різна. Виконавець один, а підписи різні”, – написав він.

Не знаю что и думать. Сначала опубликовали анализ Владимир Зеленский с датой сдачи 02.04.19, а через пару минут…

Опубліковано Sergiy Grishyn Пʼятниця, 5 квітня 2019 р.

 

Проте після оприлюднення результатів приватна клініка, у якій здавав аналізи Володимир Зеленський, перепросила у кандидата за те, що в аналізах вказали невірну дату отримання матеріалу. Кажуть, працівник хвилювався.

 

“Приносимо Вам свої вибачення за невірно вказану дату реєстрації матеріалу. Після забору крові пробірка надходить до відділу пробопідготовки та сортування матеріалу, де працівником реєструється дата отримання матеріалу. Працівник відділу помилково замість цифри 5 натиснула 2. Просимо врахувати хвилювання працівника”, – йдеться у заяві клініки.

https://www.facebook.com/eurolab.ua/posts/2224851507571742

 

Варто зазначити, на обох фото видно, що результат скринингу на наркотики негативний.

Крім того, повідомляється, що додатково зразок біоматеріалу для дослідження вмісту наркотичних речовин надіслано до незалежної лабораторії мережі клінік HM Hospitales (Іспанія).

 

Попередня стаття

Тернополяни можуть безкоштовно вакцинувати домашніх улюбленців проти сказу

Наступна стаття

На Тернопільщині штрафують незаконних збирачів березового соку

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.