На Тарнавського, де часто стаються ДТП, досі не встановили огорожу (Фото)

Десяток резонансних ДТП сталися на вулиці Тарнавського у Тернополі. Під колеса автівок потрапляли школярі та пенсіонери. Коли у серпні 2018 року поблизу 11 школи іномарка з іноземною реєстрацією на смерть збила жінку – тернополяни вимагали встановити на місці обмежувачі руху.

 

– Люди неодноразово зверталися до міської ради. Ми створили петицію, де просити облаштувати на вулиці Тарнавського «лежачого поліцейського». Натомість нам пообіцяли встановити турнікетну огорожу, – розповідає тернополянка Тамара.

 

У міській раді кажуть, встановити «лежачого поліцейського» на вулиці Тарнавського неможливо, бо це суперечить Державно-будівельним нормам, оскільки ухил дороги становить більше 80 одиниць (проміль). Тут планують встановити турнікетну огорожу, щоб мешканці переходили дорогу лише у встановлених місцях.

 

– Замість турнікетної огорожі встановили огорожу-привид. Ще два місяці тому поставили стовпці і на тому всі роботи закінчилися, – продовжує пані Тамара.

 

Огорожу планують встановити до кінця квітня, розповідають у міській раді.

 

– Там вже встановили стовпці. До Великодніх свят планують завершити роботу. На вулиці Тарнавського буде встановлено 40 метрів огорожі, – розповідає прес-секретар Тернопільської міської ради Мар’яна Зварич.  

Попередня стаття

Тернополян просять допомогти врятувати життя батькові трьох дітей

Наступна стаття

Зниклу безвісти жительку Заліщиків знайшли мертвою у Дністрі

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.