Бізнес-курс MESH – екватор. Студенти готові започатковувати власну справу (Відео)

Дізнатися як заробити мільйон за смачними напоями. У невимушеній атмосфері студенти та викладачі бізнес-курсу МЕШ підсумовували екватор занять. Найголовніше, що на сьогодні уже мали б засвоїти учні, каже ініціатор та засновник лекції Тарас Демкура, це ставлення до грошей. Тож тепер важливо навчитись, як ними розпоряджатись.
Успішний бізнес – командна робота. Важливо знати, які люди працюють поруч з тобою. Як знайти надійних партнерів та спільно придумати вдалий старт-ап під час лекцій розповіли провідні експерти. Вони й представити студентам напрямки майбутнього розвитку
Власний бізнес-проект молодь повинна написати впродовж двох місяців. Працюватимуть підприємці-початківці у трьох сферах.
– Це буде напрямок еко, життя в стилі еко та консалтинг маркетинг, – розповідає координатор бізнес–курсу MESH у Тернополі
Заробляти гроші можна в будь якому місці. Головне монетизувати свої знання. Українська молодь дуже розумна і кмітлива, тож завдання соціально відповідальних підприємців, вважають у родині Демкур, підказати їм, як можна реалізувати себе вдома.
– Під час бізнес-курсу MESH лекції ведуть як відомі підприємці так і початківці у цій галузі. Наша програма направлена на те, аби молодь змінила своє мислення. Щоб навчилися думати, як підприємці, – розповідає президент ГО «Ділові українські жінки», співзасновниця торгового центру Атріум Ірина Демкура
– Нині маємо час соціальної відповідальності. кожен підприємець повинен ділитися своїми знаннями, аби молодь бачила що варто працювати вдома. Що в Україні можна бути успішним, – наголошує віце-президент з регіонального розвитку Міжнародної торгової палати ICC Ukraine Тарас Демкура
Студенти зізнаються, особистий досвід тренерів мотивує.
– Історії наших підприємців надихають. Хочеться бути такими як вони, – каже слухачка бізнес-курсу MESH Надія Ротман
На проведенні навчання в економічному, педагогічному та політехнічному вузах Тернопільщини  , організатори обіцяють не зупинятись. Надалі співпрацюватимуть з молоддю з усієї України. Бо статечним завдання сучасних бізнесменів,вважають, –  виховати успішне покоління підприємців.

Попередня стаття

На Збаражчині 19-річний хлопець задля розваги пограбував сусіда

Наступна стаття

Вибори на Тернопільщині пройшли демократично і законно, – радник Міністра в МВС України Володимир Мартиненко (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.