На Підволочищині згорів цех з виготовлення деревного вугілля

Пожежа трапилася сьогодні близько 3:30 години ночі у селі Старий Скалат Підволочиського району. Горів цех з виготовлення деревного вугілля. На момент прибуття рятувальників площа горіння становила орієнтовно 500 м.кв, пожежа швидко набирала обертів.

 

Враховуючи складність займання, до гасіння залучили додаткові сили та засоби. Всього на місці події працювали 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки, 12 чол. особового складу підрозділів У ДСНС та 1 автоцистерна місцевого приватного підприємства, надана для підвезення води.

 

О 04:35 пожежу на площі 500 м.кв вдалось локалізувати, а о 05:44 – її було повністю ліквідовано. Під час гасіння врятовано два складські приміщення даної будівлі. Вогнем знищено покриття та перекриття будівлі на площі близько 500 м.кв, 5 т деревного вугілля, два складських приміщення та автонавантажувач.

 

Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються. Управління ДСНС України у Тернопільській області.

Попередня стаття

Тернополян запрошують на ІІІ Всеукраїнський фестиваль психологічних ігор

Наступна стаття

З бандеролі, надісланої з-за кордону жительці Тернопільщини через Укрпошту, зникли три золоті монети

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.