Вулицями Тернополя йде Хресна хода (Наживо)

У Тернополі відбувається молитовна Хресна хода. Дійство розпочалося від Архикатедрального собору. Після недільної літургії тернополяни взяли 80-кілограмовий дерев’яний хрест і рушили вулицями міста. Хресну ходу очолив Архиєпископ і Митрополит Тернопільсько-Зборівського УГКЦ кир Василій Семенюк.

Маршрут, котрим пройдуть сотні віряни, пролягає від Архикатедрального собору вздовж вулиці Руської до Театрального майдану. Вулиця Листопадова буде завершальною, пройшовши якою віряни повернуться до храму.

На час Хресної ходи рух транспорту у Центрі Тернополя буде тимчасово призупинено.

Молитовну Хресну ходу Перше інтернет-телебачення Тернопільщини транслює НАЖИВО. Переглянути віде Ви також можете на сторінці “МедіаТОРа” у Фейсбук.

 

Попередня стаття

Дебати кандидатів у президенти П.Порошенка та В.Зеленського (Наживо)

Наступна стаття

З 1 травня за заборгованість з комуналки боржникам нараховуватимуть пеню

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.