Хресна хода вулицями Тернополя з висоти пташиного польоту (Відео)

14 квітня у Тернополі відбулася молитовна Хресна хода. Дійство розпочалося о 16:00 годині біля Архикатедрального собору. Після недільної літургії тернополяни взяли 80-кілограмовий дерев’яний хрест і рушили вулицями міста. Хресну ходу очолив Архиєпископ і Митрополит Тернопільсько-Зборівського УГКЦ кир Василій Семенюк.

Маршрут, котрим пройшли сотні віряни, пролягав від Архикатедрального собору вздовж вулиці Руської до Театрального майдану. Після урочистого покладення квітів перед хрестом та меморіалом Героїв Небесної Сотні та бійців, які загинули, обороняючи Україну від російської агресії, процесія рушила далі маршрутом. Вулиця Листопадова була завершальною, пройшовши якою віряни повернулися до храму.

На час Хресної ходи рух транспорту у Центрі Тернополя був тимчасово призупинено.

Попередня стаття

Поліціанти повідомили деталі ДТП, яка трапилася за їхньої участі неподалік Тернополя (Відео)

Наступна стаття

На Тернопільщині вантажівка збила велосипедиста, чоловік у реанімації

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.