Переповнений зал і малеча на сцені. Гурт «Без обмежень» у Тернополі (Відео)

Гурт «Без обмежень» приїхав до Тернополя з найкращими хітами за 20 років існування. Концерт відбувся вчора, 14 квітня, у ПК «Березіль».

Послухати пісні українського рок-гурту прийшли сотні тернополян. Зал ПК «Березіль» був переповнений, глядачі сиділи навіть на приставних стільцях. А квитки розкупили ще за три тижні до концерту.

Перша композиція «Буду з тобою» одразу зарядила слухачів позитивною енергетикою. Для усіх, хто відчуває кохання в серці, хто прийшов на концерт з другою половинкою, звучала пісня «Без неї ніяк». Її співав в унісон весь зал.

Не залишився осторонь гурт «Без обмежень» подій на Сході України. Композицію «Най би вже весна» присвятили захисникам.

– Сьогодні розпочався шостий рік війни. Передумов для війни було безліч, але ми всі сліпо їх не бачили. Останніх 28 ми не помітили, як підкорені Російською імперією, як абсолютно русифіковані. Усе це мене надзвичайно болить. Давайте згадаємо наших Героїв, які боронять нашу країну, захищають її кордони, – фронтмен гурту «Без обмежень» Сергій Танчинець.

Найдобрішу та найромантичнішу композицію з нового альбому чекали усі глядачі. Фронтмен «Без обмежень» сказав, що не міг не виконати її у Тернополі. Енергетику виконання «Зорі запалали» відчув кожен присутній.

На біс музиканти зіграли дві композиції «Листопад» і «Буду з тобою». Під час виконання останньої лідер гурту Сергій Танчинець запросив на сцену малечу. Дітлахи з радістю вибігали на сцену: танцювали, стрибали і підспівували. А в кінці стали у чергу, аби сфотографуватися.

Попередня стаття

На Теребовлянщині розшукують жінку, яка тиждень тому вийшла з дому і не повернулася

Наступна стаття

Виконавиця пісень Квітки Цісик Оксана Муха пройшла до суперфіналу “Голосу країни” (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.