Виконавиця пісень Квітки Цісик Оксана Муха пройшла до суперфіналу “Голосу країни” (Відео)

У неділю, 14 квітня, в ефірі телеканалу “1+1” відбувся півфінал 9 сезону вокального шоу “Голос країни”. За квиток до фіналу боролися вісім учасників — по два з команди кожного зіркового тренера. За підсумками півфіналу шляхом глядацького та суддівського голосування були обрані чотири суперфіналісти. Так, вже цієї неділі за перемогу у проекті змагатимуться Оксана Муха,  Карина Арстент’єева, Вікторія Олейник, Андрій Хайат.

У півфіналі львів’янка Оксана Муха виступила на сцені з колегою по команді Рафі Хейтамом. У результаті, за вокалістку проголосували 90% глядачів, 51% свого голосу учасниці віддав і її зірковий тренер.
Карині Арсент’євій довелося позмагатися з колегою по команді, рок-матусею 9 сезону Вікторією Ягич. За підсумками голосування вокалістка отримала 51% голосів свого тренера та 60% голосів телеглядачів, що принесло їй місце у фіналі.
Вікторія Олейник змагалася зі своїм колегою по команді Андрієм Карповим. Від наставника вокалістка отримала 51% голосів та 55% — від телеглядачів.

З команди Тіни Кароль змагалися естрадний співак Девід Аксельрод та зірка Національного відбору на Євробачення-2019 Андрій Хайат (KHAYAT). Майбутній фіналіст — Хайат — отримав 51% голосу своєї наставниці та 68% голосів від телеглядачів, що принесло йому квиток до суперфіналу.

Попередня стаття

Переповнений зал і малеча на сцені. Гурт «Без обмежень» у Тернополі (Відео)

Наступна стаття

На Тернопільщині сильно обгорів чоловік через пожежу сухої трави

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.