Обставини вбивства на вулиці Курбаса у Тернополі з’ясовують поліцейські (Відео)

Тіло дівчини близько десятої години ранку 16 квітня зі слідами насильницької смерті у власному помешканні виявили тернополяни.
Про це вони повідомили на лінію “102”. При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що загибла – мешканка обласного центру, 1991 року народження. На її тілі судово-медичний експерт виявив кілька ножових поранень.
Знайшла дівчину подруга мами та робітник, який робив ремонт у квартирі загиблої. Вони вранці своїми ключами відкрили вхідні двері і побачили її тіло. За попередньою інформацією, смерть потерпілої настала вночі.
На місці злочину працювали оперативники, експерти та кінологи. Правоохоронці встановлюють особу зловмисника та причини вбивства тернополянки. Подія внесена в єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до статті 115 частина 1 ККУ – умисне вбивство.
Попередня стаття

Медіатренер розповів як не пересваритись у соцмережах напередодні виборів (Відео)

Наступна стаття

У вбивстві тернополянки, яку знайшли на Курбаса, підозрюють її співмешканця. Оголошено розшук (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.