Близько 4,5 тисяч електронних рецептів виписали у Тернополі за програмою “Доступні ліки”

4 тисячі 430 електронних рецептів за урядовою програмою “Доступні ліки” виписали у Тернополі працівники КНП “Центр первинної медико-санітарної допомоги”з 4 по 11 квітня. Програма “Доступні ліки” охоплює медикаменти для лікування серцево-судинних захворювань, діабету другого типу та бронхіальної астми.

Зазначимо, що отримати електронний рецепт можна лише у сімейного лікаря, терапевта або педіатра, з яким у пацієнта підписана декларація. Якщо людина ще не обрала лікаря, декларацію можна підписати під час найближчого візиту й одразу ж отримати електронний рецепт.

Підписати з лікарем декларацію про надання первинної медичної допомоги тернополяни можуть за наступними адресами:

вул. Острозького, 6Амбулаторії  №№1, 2, 3,
вул. Волинська, 40Амбулаторія № 5
вул. Петриківська. 25ААмбулаторія № 6
вул. Золотогірська. 12Амбулаторія №7
вул. Ст.Бандери. 72Амбулаторія № 8
вул. Купчинського, 14Амбулаторії № 9, 11, 12, 13
вул. Куліша, 7Амбулаторія № 14
вул. Курбаса, 6Амбулаторія № 15
вул. Бродівська, 50бАмбулаторія № 16

 

с. Малашевці, вул. Стрілецька,11 Амбулаторія №17

Інформацію про сімейних лікарів, які надають первинну медичну допомогу в КНП “ЦПМСД” (м.Тернопіль), ви можете отримати на цій сторінці у вкладці «Лікарі центру».

Укладання декларацій відбувається за наявності паспорта, індивідуального податкового номера, мобільного телефона не залежно від місця реєстрації пацієнта.

За електронним рецептом можна буде отримати ліки в аптеках, які мають договір із Національною службою здоров’я України, без прив’язки до місця видачі рецепта. Прес-служба Тернопільської міської ради.

 

Попередня стаття

У Тернополі нетверезий водій, тікаючи від патрульних, скоїв ДТП (Відео)

Наступна стаття

Жителя Кременеччини, який перерізав горло односельцю, ув’язнили на 7,5 років

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.