“Мій син перетворюється на демона”: що відомо про підозрюваного у вбивстві молодої тернополянки (Відео)

Нещодавно Тернопіль сколихнула звістка про жорстоке вбивство відомої у Тернополі майстрині з тату Тетяни Подвашецької. 27-річну дівчину зарізали у власній квартирі багатоповерхівки на вулиці Курбаса. Тіло знайшла подруга матері спільно з працівником, який робив у помешканні загиблої ремонт. У вбивстві поліція підозрює співмешканця Тетяни Андрія Горбатюка.

П’ять років тому прізвище нині розшукуваного вже звучало на телебаченн у програмі “Говорить Україна”. Тема – “Мій син перетворюється на демона”. Тоді за допомогою фахівців звернулася мама Андрія. Одного дня жінка подивилася в очі своєму сину і не впізнала його. 21-річний хлопець залив білки очей чорною фарбою. Він був першим в країні, хто зробив з собою таке.

В ефірі програми мама розповіла, що спочатку її Андрій наростив собі ікла, потім змінив форму вух, зробивши їх такими як у ельфів, пізніше він розрізав собі язик і остання його маніпуляція, котра стала абсолютним шоком для матері – ін’єкційне заливання чорною фарбою білка очей.  Після консультації в офтальмолога пані Наталія зрозуміла, що ситуацію поправити неможливо, адже це не що інше, як татуаж очей. Жінка всіляко намагалася його переконати не робити з собою нічого більше, але він не слухав і знову й знов змінював свій зовнішній вигляд в гіршу сторону. Бажання дізнатися чому її син бажає перетворитися на чудовисько, відмовляючись від людського вигляду, й спонукало пані Наталю звернутися у програму  “Говорить Україна”.

Попередня стаття

Напередодні другого туру президентських виборів поліція Тернопільщини переходить на посилений режим роботи

Наступна стаття

«Доступні ліки» можна отримати лише за електронним рецептом

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.