Напередодні другого туру президентських виборів поліція Тернопільщини переходить на посилений режим роботи

З 18 квітня правоохоронці Тернопільщини переходять у посилений режим несення служби. У поліції повідомили, з початку квітня було зареєстровано 976 заяв та повідомлень, пов’язаних з виборчим процесом. Трохи більше ніж за два тижні відкрито 66 кримінальних проваджень. Всього ж з початку проведення передвиборчої кампанії, а саме з грудня 2018 року, до поліції надійшло 8,8 тисяч повідомлень про порушення. Відкрито 378 кримінальних проваджень та складено 763 протоколи.

Для  забезпечення правопорядку та безпеки під час другого туру виборів заплановано залучити майже 72,4 тисячі поліцейських. На охорону окружних та дільничних виборчих комісій буде задіяно трохи більше 50 тисяч поліцейських та 11 тисяч правоохоронців патрулюватимуть вулиці. Решта поліцейських працюватимуть у складі слідчо-оперативних груп, у вибохотехнічних підрозділах та залучатимуться до резерву.
Попередня стаття

За добу на Тернопільщині від вогню і води загинули дві людини

Наступна стаття

“Мій син перетворюється на демона”: що відомо про підозрюваного у вбивстві молодої тернополянки (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.