Напередодні виборів тернопільські правоохоронці обстежили виборчі дільниці та округи (Відео)

Аби забезпечити порядок і безпеку громадян, напередодні другого туру президентських виборів поліцейські краю обстежили виборчі округи та дільниці. Загалом, на Тернопільщині функціонують 5 виборчих округів: у Тернополі, Збаражі, Зборові, Теребовлі та Чорткові, а також 1183 виборчих дільниці.  
Фахівці вибухотехнічної служби спільно з кінологами провели профілактичні огляди приміщень, де зберігатимуться бюлетені, виборча документація, а також відбуватиметься процес голосування. Обстежили їх на виявлення можливих  небезпечних та підозрілих предметів, речовин.
У день виборів на виборчих округах чергуватимуть додаткові наряди вибухотехнічних груп. Вони стежитуть за дотриманням громадського порядку, перевірятимуть повідомлення про замінування чи виявлення небезпечних предметів на дільницях.
Попередня стаття

Люди проти. Зведення багатоповерхівки на Карпенка,5 призупинили

Наступна стаття

Понад півсотні дерев зрізали невідомі на Текстильній у Тернополі

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.