Вкладають асфальт. Тернопільські водії обходяться без «Горбатого моста»

З 18 квітня «Горбатий міст» частково перекрили на ремонт. Сьогодні, 22 квітня на автошляху рух транспорту зупинився повністю. Роботи розпочали о 13:00.

Як повідомляють у відділі технагляду Тернопільської міської ради, повне обмеження руху необхідне для того, щоб завершити усі ремонтні роботи на залізничному мості.

При сприятливих погодних умовах, після 16:30 год. рух транспорту у дві сторони через «Горбатий міст» буде відновлено.

Нагадаємо, на вул. Замонастирській завершується поточний ремонт шляхопроводу, під час якого працівники ТОВ «Тернопільмостобуд» виконали заміну двох аварійних деформаційних швів та сьогодні проведуть роботи з укладання асфальтобетонного покриття.

23 квітня всі роботи на вулиці. Замонастирській повинні завершитися. Адже 1 травня розпочнеться капітальний ремонт Гаївського мосту, а схема об’їзду включатиме проїзд «Горбатим мостом».

Попередня стаття

Як тернополяни голосували у другому турі президентських виборів (НАЖИВО)

Наступна стаття

У Тернополі за спробу підкупити поліцейського засудили викладача вишу

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.