На Тернопільщині директорка школи разом з учнями встановила рекорд (Відео)

22 квітня у загально-освітній школі І-ІІІ ступенів смт Гусятинна діти та учні встановлювали шкільний рекорд  – визначали найсильнішого по вижиманні 8-кілограмової гирі за 1 хв. Змагалися учасники трьох вікових груп: учні 8-11 класів, 4-7 класів та вчителі. До заходу долучилася й директорка цього освітнього закладу Олександра Демкура.

За результатами змагань перемогу здобули: Олександр Перегінець (9-В клас) – 53 рази та Арсен Рейтерович  (5-А клас) – 40 разів. Серед вчителів –  Тарас Вікторович Білоус (вчитель фізичного виховання) – 72 рази. Олександра Демкура встановила свій особистий рекорд – 27 разів.

Загалом у заході взяли участь 17 школярів та 4 вчителя. Наступна номінація “Книги Рекордів школи” – “Стійка в планці”. 

Олександра Демкура не вперше дивує жителів Тернопільщини своєю вдачею, професійністю та вмінням зацікавити дітей до навчального процесу. На перервах, наприклад, у цій школі діти замість ігор танцюють. Звичайно ж, зі своєю директоркою. До танців долучаються вчителі і навіть прибиральниці. Таку традицію започаткували недавно, але вже вважають її вдалою. Відео танців на перервах ви можете переглянути Тут.

Попередня стаття

Поліціанти розшукали неповнолітніх братів, які пропали у центрі Тернополя

Наступна стаття

У Тернополі п’яний син знущався з власної матері

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.