Відзавтра зміниться рух тролейбусів на вулиці Тарнавського у Тернополі

24 квітня з 19.00 год. тимчасово зміниться рух тролейбусів на “БАМі” у Тернополі. Зміни пов’язні із запланованим поточним ремонтом доріг на вулицях  Тарнавського, Протасевича, Текстильній та Ломоносова. Підготовчі роботи на цих ділянках підрядники вже провели. 

Сьогодні працівники служб асфальтували дорогу на вул. Протасевича, а уже завтра роботи з вкладання асфальтобетону розпочнуть на вул. Тарнавського. Для того, щоб не ускладнювати рух транспорту вдень, роботи в основному проводитимуть у вечірній та нічний час доби. Відтак, 24 квітня з 19.00 год. тролейбуси на вул. Генерала М. Тарнавського курсуватимуть лише в одному напрямку (вверх по вул. Тарнавського).

Усі ремонтні роботи на зазначених вулицях планують завершити до Великодніх свят. Прес-служба Тернопільської міської ради.

Попередня стаття

Вісімнадцять тракторів закупила об’єднана компанія CFG/«МРІЯ» для обробітку земель Тернопільщини (Відео)

Наступна стаття

Тернополяни їдуть до столиці захищати рідну мову

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.