Неповнолітню тернопільську школярку знайшли за 350 км від дому

За триста п’ятдесят кілометрів від дому правоохоронці розшукали малолітню тернополянку. Дівчина 24 квітня вранці пішла в школу, але додому так й не повернулася. Про її місце знаходження батьки не знали.
Як з’ясували правоохоронці, до дівчини в Тернопіль приїхав її дев’ятнадцятирічний знайомий. З хлопцем вона познайомилася через мережу інтернет. Пара попутнім транспортом доїхала до місця проживання підлітка, а це на кордоні між Житомирською та Київської областями.
Це, за останні дні, було друге зникнення тринадцятилітньої школярки. 22 квітня учениця уже щезала, але її виявили на залізничному вокзалі, де вона очікувала кавалера, який з певних причин не приїхав.
Проведеними слідчо-оперативними заходами працівники поліції відшукали втікачку. Її уже передали матері.
Попередня стаття

26 квітня – Міжнародний день пам’яті Чорнобиля

Наступна стаття

У Гусятинській школі директорка “ставить у планку” вчителів і учнів (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.