Десятки затоплених дворів, пошкоджений транспорт та евакуація людей – наслідки великодньої негоди на Тернопільщині (Фото)

На Великдень Тернопільщиною пронеслася негода. Сильний дощ та град завдали жителям краю чимало лиха. Станом на 21:00 годину в області підтоплені 34 домогосподарства. Зокрема, у Бережанському районі – 13, з яких 2 у с. Саранчуки та 11 у с. Шибалин.  У Козівському районі таких домогосподарств 18 – смт. Козова – 1, с. Щепанів – 15, с. Бишки – 1, с. Конюхи – 1. У цих населених пунктах, а також в селах Літятин, Надрічне, Куропатники та Саранчуки вода понівечила ще й присадибні ділянки. Три домогосподарства підтоплені у м. Підгайці. Крім цього, постраждали городи в с. Старе Місто.

Внаслідок негоди пошкоджено два легкових авто – у с. Літятин Бережанського району та у с. Шибалин Бережанського району.  В с. Кальне Зборівського району через замулення ускладнений проїзд транспортних засобів місцевою дорогою. Для відновлення проїзду планується залучити техніку місцевого с/г підприємства.

На автодорозі між смт. Козова та с. Дибще Козівського району рятувальникам довелося розчищати дороги від 4-х повалених внаслідок сильних поривів вітру дерев. Також працівники служби здійснили буксирування легкового автомобіля з пасажирами, 2 з яких – діти. Легковик застряг на ґрунтовій дорозі, поблизу місцевого кладовища.

У Тернополі на вул. Татарській з підтопленого автомобіля евакуйовано 4 пасажирів, 2 з яких – діти, – повідомляють в управлінні ДСНС України у Тернопільській області.

Відео негоди з різних куточків Тернопілля ви можете переглянути Тут.

Попередня стаття

Безпека перш за все: у тернопільських храмах провели спецперевірки

Наступна стаття

Від удару випав двигун: на Тернопільщині авто врізалося в дерево, водій загинув

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.