Від удару випав двигун: на Тернопільщині авто врізалося в дерево, водій загинув

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 28 квітня, на Великдень. На дорозі неподалік села Настасів, що на Тернопільщині, водій не впорався з кермуванням і його автівка врізалася в дерево. Від удару транспорт повністю зім’яло, а двигун викинуло на відстань кількох метрів. Керманича застинуло у понівечиній машині.

На місце автопригоди прибули швидка, рятувальники та поліція. Потерпілого визволили з транспорту за допомогою спецтехінки, проте врятувати йому життя медикам не вдалося. Водій помер на місці аварії, – повідомляє очевидець події Сергій Деркач.

–  Став свідком страшної аварії…десь в 19:00 28.04.2019 по дорозі на Настасів…буквально за 2 хв після удару проїжали там і побачили страшне…хлопець на фольксвагені був один в авто,машина вщент…мотор в 2 метрах від машини…колесо через дорогу… Мнсники швидко діставали хлопця з авто але на жаль не врятували…Вічна пам’ять…будьте обережні адже життя дається лише раз…страшно…, – написав Сергій Деркач. 

Попередня стаття

Десятки затоплених дворів, пошкоджений транспорт та евакуація людей – наслідки великодньої негоди на Тернопільщині (Фото)

Наступна стаття

На Тернопільщині оголошено І рівень небезпеки: синоптики прогнозують значні грози та зливи

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.