Через п’яного водія загинуло двоє хлопців поблизу Бучача

На Великдень на об’їзній дорозі міста Бучач, поблизу повороту на село Рукомиш, трапилася ДТП. Двоє хлопців загинули ще двоє отримали травми.
За кермом автомобіля Opel Insіgnia перебував 27-річний житель одного із сіл району. Він виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з ВАЗ-2107. Від сильного удару 22-річний водій та 17-річний пасажир «Жигулів» загинули на місці події.
Як встановили правоохоронці, водій іномарки перебував у стані алкогольного сп’яніння.  Наразі він затриманий згідно статті 208 КПК. Автомобілі поміщено на арештмайданчик. Подія внесена в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до статті 286 частина 3 ККУ.

Фото: Роман Довбенко

Попередня стаття

На Тернопільщині вихованці інтернатів святкують Великдень у родинах

Наступна стаття

Двох неповнолітніх, які зникли наперодні свят, віднайшли

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.