Аварійний будинок у центрі міста загрожує життю тернополян (Відео)

Будинок з аварійним балконом, що на вулиці Руська,24, тривожить жителів Тернополя. Містяни переживають за своє здоров’я та житття загалом. Адже від балкону відривається масивне каміння і летить просто на голови перехожих. Про занедбану будівлю у мережі Фейсбук повідомив Володимир Вонс. Чоловік пише, мешканці 5-поверхівки одноразово звертались в ЖЕК №5 “Мрія”, проте все безрезультатно.

“Аварійний будинок по вул. Руська 24. Масивні каміння падають на тротуар з даху 5 поверхового будинку та балконів. Мешканці не одноразово звертались в ЖЕК №5, Мрія, але так нічого не зроблено. Чи для того, щоб почати щось робити то потрібні людські жертви?”, – зазначив Володимир Вонс.

Попередня стаття

На Тернопільщині браконьєри виловили риби на півмільйона

Наступна стаття

У Чорткові вандали потрощили великодні композиції (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.