Біля забудови на Миру через зсуви землі переставляють паркан (Відео)

Басейн в котловані. На вул Миру затопило забудову. Робоча техніка стоїть в багнюці третій день. Навколо ями зсувається ґрунт. Попри огорожу «пливе» тротуар. Мешканці мікрорайону «Дружба» обурені скандальним будівництвом.

– Повністю знищили тротуар, захопили сквер і вважають, що це нормально, – жителька мікрорайону «Дружба» Лариса.

– Там повно води, вона мала стікати у колектор, але його зруйнували. Усюди зсуви, що ж це за елітний будинок буде, – жителька мікрорайону «Дружба» Галина.

Дозволи на зведення багатоквартирного будинку є, запевняє охоронець. Зсуви тротуару називає форс-мажорною ситуацією.

– Зараз викачуємо воду, переносимо огорожу заради безпеки людей, це непереборна сила і форс-мажорна ситуація, – начальник охорони Іван Арзяєв.

Депутат округу каже, забудову в сквері погодили зі збереженням зелених зон. Аби земля не зсувалась далі, завтра скликатимуть комісію.

– Я сьогодні ініціювала депутатське звернення про створення комісії завтра, аби зупинити це свавілля, – депутат ТМР Оксана Яциковська.

Будівництво багатоповерхівки розпочали в січні, відтоді мешканці сусідніх будинків виступають проти.

Попередня стаття

В Україні ввели кримінальну відповідальність за водіння в нетверезому стані

Наступна стаття

Внаслідок стихії у 220 домогосподарствах Тернопільщини немає газу (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.