Внаслідок стихії у 220 домогосподарствах Тернопільщини немає газу (Відео)

Чотири райони Тернопільщини постраждали внаслідок негоди, яка пронеслася краєм на Великдень. Зараз в Збаразькому, Козівському, Бережанському і Підгаєцькому районах тривають заходи з ліквідації наслідків стихії.

Як повідомив голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна, впродовж трьох днів було знеструмлено 30 населених пунктів. На сьогодні електропостачання там відновлено повністю.

Проблемною залишається ситуація з газопостачанням у селі Летятин Бережанського району, де було пошкоджено газову трубу. Фактично 220 домогосподарств позбавлені можливості користуватися послугою з газопостачання.

На цей момент досить критичою залишається ситуація у Козівському районі. Триває засідання техногенної комісії.

Також Степан Барна зазначив, що багато заходів, які стосуються гідротехнічних споруд, потребують покращення.

Попередня стаття

Біля забудови на Миру через зсуви землі переставляють паркан (Відео)

Наступна стаття

На Тернопільщині браконьєри виловили риби на півмільйона

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.